Avís legal

Avís legal

Avís legal

Condicions d'ús

FEDA ofereix en aquest web informació relacionada amb el tipus d’activitat, productes i serveis que realitza.

FEDA es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquest lloc web, podent limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. Especialment, FEDA es reserva el dret a eliminar, limitar o impedir l’accés al seu web quan sorgeixin dificultats tècniques per fets o circumstàncies alienes a FEDA i que, al seu criteri, disminueixin o anul·lin els nivells de seguretat adoptats per a l’adequat funcionament del web

 

Política de privadesa

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de FEDA, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. FEDA assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

Ús de les seves dades personals 
Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol·licitem. La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció del formulari de contacte i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre'ns el seu currículum vitae. L'enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si la FEDA ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades. FEDA, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Comunicacions de dades 
FEDA li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l'USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals
Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que FEDA ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les seves dades 
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.
Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que FEDA ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir. FEDA, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web. FEDA pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.