Última visita nocturna de la temporada d’estiu al MW Museu de l’Electricitat

FEDA Cultura tanca, aquest dissabte, la programació de visites nocturnes als seus equipaments, recollida dins les Nits d’Estiu 2015. Aquesta visita serà al MW Museu de l’Electricitat, a les 21.30 hores. Per participar-hi, com sempre, cal reservar plaça al telèfon 73 91 11. Al final de la visita, els assistents rebran l’obsequi d’una copa de cava.

Aquest espai proposa un viatge en el temps que comença amb el descobriment de l’electricitat i fa una introducció sobre què és l’energia i la importància que ha tingut en l’evolució d’Andorra. S’hi exposen els principis de l’aprofitament de les aigües fins al gran repte que va suposar, al principi del segle XX per la primera empresa hidroelèctrica de les valls, la creació de les infraestructures de tot un país. La visita inclou l’accés a la sala on hi ha les màquines que subministren part de l’electricitat que es consumeix Andorra. També es poden experimentar unes quantes aplicacions i característiques de l’energia elèctrica en uns tallers didàctics.

Cal recordar que l’horari habitual de visites del museu és de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 18.30 h. Els diumenges i festius, de 10.00 a 14.00h.